Müsiad Expo 2022’ye Katıldık

1993 yılından itibaren 2 yılda bir düzenlenen MÜSİAD EXPO, bu sene 19. kez gerçekleşti ve 124 Ülkeden 100 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Tüyap Uluslararası fuar alanında 2-5 Kasım tarihlerinde düzenlenen ticaret fuarında 24 farklı sektörden 600’e yakın firma stant açtı.

Asist BT ailesi olarak bizde MÜSİAD EXPO 2022’de Bilgi Teknolojileri, Müsiad Girişimciler ve Yurt dışı katılımcıların yer aldığı 8.Salonda olmaktan onur duyduk.

Fuarın 4. ve son gününde katılım belgemizi takdim eden Müsiad Genel Başkanı Mahmut Asmalı’ya ve standımıza ziyaret gerçekleştiren Müsiad önceki dönem Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’a, Müsiad Genel Sekreteri Cihad Terzioğlu’na, Müsiad Başkanı Meryem Tuba İlbahar’a, Genç Müsiad Başkanı Yunus Furkan Akbal’a, Teknopark İstanbul Genel Md. Yardımcıları Elvan Turagay ve İskender Uslu ile İdari İşler Müdürü Ceyhun Özkan ve Kuluçka Merkezi Baş Uzmanı Özkan Can’a, Bahçelievler Belediyesi Başkan Yardımcısı Göksel Erdem’e, Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal’a, Hukukçular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Büşra Altunay’a, Kızılay uzmanlarına, Deniz Feneri yöneticilerine, tüm fuar emekçilerine ve @asistbt çalışma arkadaşlarımıza teşekkürler ederiz.

Kategori: Genel

Bunlar ilgini çekebilir

Önceki yazı
Blockchain Tabanlı Yerli Oylama Sistemi B-Contract, Las Vegas’ta Dünyaya Açıldı
Sonraki yazı
“NetBaşkan ile gençler nette” dedik, 2 Milyon GB Hediye İnternet Yükledik